Vuokrakonepalvelua koko Suomeen

Hinnasto ja palvelut

Konevuokraus

Konevuokraus on olennainen osa monia rakennus- ja teollisuushankkeita, ja oikean koneen löytäminen voi olla ratkaisevan tärkeää projektin onnistumisen kannalta. Kun tarvitset luotettavaa ja joustavaa konevuokraamo yhteistyökumppania, niin meidän palvelumme tarjoaa laajan valikoiman koneita maarakennuksen ja talvikunnossapidon erilaisiin tarpeisiin. Tarjoamme konevuokrausta erilaisiin rakennus-, purku- ja maanrakennustöihin sekä kiinteistöhoitoon ja talvikunnossapitoon olipa kyseessä sitten kaivinkoneet, kuormaajat, maantiivistäjät tai muut työkoneet. Palvelumme kattaa koko Suomen ja toimipisteet löydät Helsingistä, Espoosta sekä Helsingistä. Konevuokraus tarjoaa projekteihin huoltovarmuutta ja kustannustehokkuutta, joten voit luottaa siihen, että tarvitsemasi laadukkaat koneet ovat aina saatavilla Koneunion:lta. Ota yhteyttä meihin tänään ja löydä sopiva konevuokrausratkaisu projektisi tarpeisiin.

Konevuokraamojen sijainnit ja aukioloajat

Konevuokraamomme palvelevat Espoossa, Helsingissä ja Kempeleessä. Toimitamme koneita suoraan kirjaimellisesti avaimet käteen palveluna työmaalle missä ikinä Suomea urakoitkin. Toimipisteemme ovat normaalisti avoinna arkisin joka päivä klo. 7.00–17.00.

Koneiden huoltaminen ja vikapäivystys

Konevuokraamona vastaamme, että asiakkaamme tilaamat koneet ovat aina käyttökunnossa. Koneet ovat koneita ja ovat aina alttiita vikaantumisille, mutta meidän kanssamme toimiessa voit luottaa, että saat vikatilanteen sattuessa meidät heti kiinni, vikatilanteisiin reagoidaan ripeästi ja luvatuista aikatauluista pidetään kiinni. Kone laitetaan kuntoon paikan päällä tai järjestämme tilalle vastaavan työkoneen mahdollisimman nopeasti, jotta työt saadaan jatkumaan. Koneunion:lta löytyy myös 24/7 tavoitettava vikapäivystyksen numero, josta saa kellonympäri huoltoasiat etenemään.